top of page

About me

Hey, ik ben Ine, een freelance make-upartist en haarstyliste uit
Limburg die het hele land doorreist om vrouwen op hun mooist
te doen voelen voor hun fotoshoot, bruiloft of speciale gelegenheid.

In iedere vrouw zit een unieke schoonheid, die ze jammer genoeg
vaak zelf niet ziet. Het is mijn taak om die schoonheid naar boven
te halen, met behulp van subtiele, maar effectieve make-up en
hairstyling technieken die iedere vrouw doet stralen - omdat ze
helemaal zichzelf kan zijn.

Ik ben helemaal in mijn nopjes (met bijbehorend serieus gezicht!)
als ik aan het werk ben: ik vergeet alles om me heen en focus me volledig op het haar
en de make-up van mijn klant. Zij en ik zijn het enige wat telt: ik observeer, luister naar haar visie, laat mijn creativiteit borrelen,  en bedenk een individuele look die perfect bij haar past. Zodat zij op een natuurlijke manier straalt.

Ik merk het keer op keer: mijn klanten zijn eerst een beetje onwennig, maar ik zorg ervoor dat ze zich snel ontspannen. Dan komt dat magische moment waarop ze zichzelf in de spiegel zien en stralen van zelfvertrouwen.

Daar doe ik het voor. Iedere dag weer.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op en dan vertel ik je alle mogelijkheden!

XMSKtx2E.jpeg

Where did it all start?

Ik ben altijd al enorm gepassioneerd geweest door haar en make-up. Als klein meisje kon je mij niet wegslaan bij de make-up koffer van mijn moeder (tot haar grote ergernis ;)). Als tiener experimenteerde ik volop met make-up en styling. In die onzekere jaren hielp het me om mezelf uit te drukken.


En nu ik mama ben, geniet ik des te meer van die zeldzame momenten dat ik eens echt tijd kan maken voor mijn kapsel en make-up.

Ik heb intussen verschillende jaren ervaring in mode, bruiloften en portretfotografie. Ik ben opgeleid als schoonheidsspecialiste, maar tijdens de opleiding merkte ik al snel dat make-up echt mijn ding is. Na mijn opleiding heb ik jaren bij Ici Paris XL gewerkt en daar heb ik mijn liefde voor make-up nog verder kunnen ontwikkelen... er was dan ook zoveel in de winkel dat we allemaal dagelijks konden testen (lucky me!). Als kers op de taart heb ik de make-up opleiding bij MUD (Make-up Designory) gevolgd in Antwerpen.

 

Met hairstyling liep het net zo: de litlle crush die ik in sinds kind had op alles wat met haren te maken had, kan ik nu professioneel vorm geven dankzij verschillende opleidingen - specifiek in bridal hairdo's. Als ik de hairstyling van een bruid doe, ga ik nu op mijn gevoel én mijn kennis en kunde af. Die combinatie zorgt voor de mooiste, dromerige resultaten die ook nog eens de hele dag goed blijven zitten (get ready to party!)

Vandaag zet ik die jaren van ervaring en opleidingen met veel plezier in om vrouwen te doen stralen. Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik iedere dag vrouwen mag helpen in hun kracht te staan. Met mijn make-up borstels, brushes en haarlak in de aanslag!

"I believe all women are beautiful without makeup, but with the right makeup they can be pretty powerful."

Bobbi Brown, make-up artist

bottom of page